Amazon Echo Show 5

Amazon Echo Show 5

78,35

Uitverkocht

Artikelnummer: B08KH2MTSS Categorie: Tag:

Beschrijving

Begin de dag goed, met de Echo Show 5 en Alexa. Creëer je eigen ochtendroutine en word wakker met lichtregeling en je favoriete nummer als alarmgeluid. Bekijk je agenda en nieuws in één oogopslag, luister naar een podcast, voer videogesprekken met familie en vrienden en stream muziek of series – allemaal met je stem.

In combinatie met compatibele lampen, thermostaten, enz. kun je met de Echo Show 5 je slimme huis bedienen met je stem of het interactieve display. Je kunt ook routines instellen.

Gebruik de beveiligde toegang tot de ingebouwde camera om op elk moment rond te kijken en te controleren of alles in orde is.

Start een videogesprek met vrienden en familie die een Echo Show of de Alexa-app hebben met een spraakopdracht. Stuur aankondigingen naar andere compatibele apparaten in je huis en gebruik Drop In als intercom voor verschillende kamers of favoriete contacten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en sportuitslagen. Bekijk series, films, muziekvideo’s en filmtrailers op Prime Video, Netflix en andere platforms. Stream muziek met Amazon Music, Apple Music en Spotify.

Met Amazon Photos kun je van je startscherm een digitaal fotolijstje maken. Het kan jouw foto’s afwisselend met andere inhoud van het startscherm of als diavoorstelling weergeven. Prime-leden profiteren ook van onbeperkte cloud-opslag voor foto’s.

Alexa leert voortdurend bij en heeft duizenden Skills – en er komen er steeds meer bij. Vaardigheden zijn als apps en bieden je veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld spelletjes spelen of iets nieuws leren met wikiHow. Zeg gewoon: “Alexa, wat zijn Skills?”

Alexa en Echo Show-apparaten zijn ontworpen met privacymaatregelen op meerdere niveaus. Deze zorgen voor transparantie en controle tijdens jouw Alexa-ervaring. Je kunt bijvoorbeeld de microfoon en de camera met één druk op de knop in- en uitschakelen, het ingebouwde cameraklepje voor de lens schuiven of jouw spraakopnamen wissen.

Je hoeft geen milieuwetenschapper te zijn om duurzame keuzes te maken. Bij de ontwikkeling van dit apparaat is aandacht besteed aan duurzaamheid in de volgende aspecten:

Materiaal
30% van de gebruikte kunststoffen is verkregen door recycling van consumentenafval.100% van het gebruikte textiel is verkregen door recycling van consumentenafval.100% van het gebruikte aluminium is gerecycled gietaluminium. Apparaat, kabel en adapter inbegrepen.

Schone energie
Amazon bouwt nieuwe wind- en zonneparken om schone energie te produceren die gelijk is aan de elektriciteit die dit apparaat gebruikt. Zie de pagina over duurzaamheid voor meer informatie.

Verpakking van het apparaat
96% van de verpakking van dit apparaat is gemaakt van houtvezelmateriaal uit verantwoord beheerde bossen of gerecycleerde bronnen.

Refurbished
Евгений Норенко
Евгений Норенко
2023-10-13
Great guys, I recommend them.
Paulus van Aken
Paulus van Aken
2023-10-03
Prima zaak voor pc en laptop problemen
remy postma (dj Arespi)
remy postma (dj Arespi)
2023-10-02
Rob Wever
Rob Wever
2023-10-01
Goede service
Luke M
Luke M
2023-09-26
Great service and friendly employees. They helped me exactly as I expected, called with updates. Price for the service was low so remember to leave some tips for guys! Thanks!
Jan Bers
Jan Bers
2023-09-23
Snelle reactie op vraag. Goede service
Isa Ahmadi
Isa Ahmadi
2023-08-29
Roberto de Bock
Roberto de Bock
2023-08-26
Goede service
Terence Hill
Terence Hill
2023-08-18