Logitech K360 toetsenbord RF Draadloos QWERTY Nederlands Zwart

LOGITECH RET. Wireless Keyboard K360

47,15

Uitverkocht

Artikelnummer: 920-003080 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het draadloze toetsenbord dat buitengewoon handig en compact is. Dit compacte toetsenbord is de perfecte metgezel voor een laptop en biedt je meer typecomfort op een kleiner oppervlak.

Dankzij de batterijlevensduur van drie jaar ben je zo nog vergeten dat er batterijen aan te pas komen.

Je kunt meer doen en sneller werken met zes sneltoetsen en twaalf programmeerbare F-toetsen voor directe toegang tot muziek, e-mail en meer.

Het draadloze toetsenbord dat buitengewoon handig en compact is dankzij het ruimtebesparende ontwerp in een vertrouwde lay-out, een batterijlevensduur van drie jaar* en snelle toegang tot de dingen die je het meest doet.

Je kunt comfortabeler typen dankzij de vertrouwde lay-out. En het toetsenbord is ongeveer 20% kleiner dan onze standaardtoetsenborden waardoor het overal in past: jouw kantoor, jouw woonkamer of waar je jouw laptop ook gebruikt.

Sla een nummer over. Pauzeer een video. Zet het volume harder. Er zijn zes sneltoetsen voor directe toegang tot afspelen, pauzeren, vorige, volgende, volume en mute.

Je kunt de programmeerbare F-toetsen eenvoudig aanpassen om jouw favoriete toepassingen, mappen of webpagina’s te openen.

De draadloze 2.4GHz verbinding met groot bereik voorkomt vertragingen, uitval of storingen vrijwel volledig, zodat je op meer plekken kunt werken en gamen, zoals vanuit je luie stoel.

De kleine ontvanger kan op jouw pc aangesloten blijven. Bovendien kun je gemakkelijk een compatibele draadloze muis, draadloos toetsenbord of draadloos numeriek toetsenblok toevoegen zonder gedoe met meerdere USB-ontvangers.

Set-up binnen enkele seconden; sluit de draadloze ontvanger gewoon aan op een USB-poort op jouw computer, trek aan het batterijlipje, en je kunt jouw toetsenbord meteen gebruiken, zonder software.

De omlijste toetsen ogen modern, maken vrijwel geen geluid en bieden een comfortabelere type-ervaring dan de toetsenborden van laptops en netbooks.

Je kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met acht graden te vergroten en zo tegemoetkomen aan jouw persoonlijke behoeften op het gebied van comfort. Rubberen voetjes voorkomen wegglijden.

Extra informatie

Aansluiting

RF Draadloos

Inclusief muis

Nee

Kleur van het product

Zwart

Refurbished
theo broen
theo broen
2023-04-11
Jon DeBeer
Jon DeBeer
2023-03-13
Ze hebben mijn eigen geklungel snel en netjes opgelost!
Bert Schoonderwoerd
Bert Schoonderwoerd
2023-02-06
Hele fijne pc winkel en wordt super geadviseerd en heel goede uitleg over wat je koopt
ria vanden bosch
ria vanden bosch
2023-01-13
Taco Reijnders
Taco Reijnders
2023-01-06
Erg goede kwaliteit en top service!
Ad van Oosten
Ad van Oosten
2023-01-06
Bloome Piet
Bloome Piet
2022-12-26
Karolien Bremmers
Karolien Bremmers
2022-12-14
yvonne mastrigt
yvonne mastrigt
2022-11-30
Altijd vriendelijk. Fijne uitleg. Gewoon ouderwetse service. 👍