EuroPC Roermond

Al 20 jaar uw vertrouwde partner voor verkoop en reparatie van PC, laptop, telefoon en tablet

Bij EuroPC geloven we dat technologie toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom hebben David en Benjamin Hompe, de eigenaren en drijvende krachten achter ons bedrijf, hun uitgebreide technische en computerkennis gebruikt om een platform te creëren dat zowel hardware als reparatiediensten aanbiedt. Met hun ervaring in zowel hardware als software, zorgen ze ervoor dat EuroPC producten en diensten van hoge kwaliteit levert tegen een uitstekende prijs.

We zijn trots op de waarden die ons bedrijf sturen: eerlijke prijzen en uitstekende klantenservice. We geloven dat deze focus op de klant ons onderscheidt van onze concurrenten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop of je huidige apparaat gerepareerd moet worden, we zorgen ervoor dat je tevreden bent met je ervaring bij EuroPC.

We vieren ons twintigjarig bestaan in de branche en zijn uitgegroeid tot een gerespecteerde naam voor hardware en reparaties. Dit is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Maar we zijn nog lang niet klaar.

De toekomst van EuroPC is er een van groei en uitbreiding. David en Benjamin zijn vastbesloten om ons productassortiment te diversifiëren om aan de behoeften van een steeds breder publiek te voldoen. Onze uiteindelijke missie is om technologie nog toegankelijker te maken en tegelijkertijd een positieve impact op de samenleving te hebben. Of je nu een technologie-veteraan bent of iemand die zijn eerste stappen zet in de wereld van tech, EuroPC is hier om je te ondersteunen.

Евгений Норенко
Евгений Норенко
2023-10-13
Great guys, I recommend them.
Paulus van Aken
Paulus van Aken
2023-10-03
Prima zaak voor pc en laptop problemen
remy postma (dj Arespi)
remy postma (dj Arespi)
2023-10-02
Rob Wever
Rob Wever
2023-10-01
Goede service
Luke M
Luke M
2023-09-26
Great service and friendly employees. They helped me exactly as I expected, called with updates. Price for the service was low so remember to leave some tips for guys! Thanks!
Jan Bers
Jan Bers
2023-09-23
Snelle reactie op vraag. Goede service
Isa Ahmadi
Isa Ahmadi
2023-08-29
Roberto de Bock
Roberto de Bock
2023-08-26
Goede service
Terence Hill
Terence Hill
2023-08-18

Ontdek vandaag nog hoe EuroPC jouw technologische leven kan verbeteren! Of je nu zoekt naar een nieuwe laptop, een refurbished smartphone of professionele reparatiediensten nodig hebt, ons ervaren team staat klaar om je te helpen. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.