Enorm assortiment aan

Refurbished laptops

van uitstekende kwaliteit

refurbished toestellen

Gebruikte laptops – vakkundig gereviseerd

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige laptop zonder de hoge kosten van een gloednieuw model, dan ben je bij EuroPC aan het juiste adres. Wij bieden een uitstekend assortiment aan refurbished laptops die zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn. Onze selectie van tweedehands laptops omvat topmerken zoals Apple, Dell, HP, Lenovo en andere gerenommeerde fabrikanten. Of je nu een student bent, ondernemer of gewoon iemand die een betrouwbare laptop nodig heeft voor dagelijks gebruik, je vindt ongetwijfeld een geschikte optie in ons aanbod.

Beter voor je portemonnee én het milieu

Een van de voordelen van het kopen van een refurbished laptop bij EuroPC is dat je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Door een tweedehands laptop te kopen, help je om de hoeveelheid elektronisch afval te verminderen en de levensduur van waardevolle apparatuur te verlengen. Bovendien krijg je de kans om te profiteren van technologie van topkwaliteit tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Refurbished laptops beter voor milieu
Tablet reparatie Roermond

Altijd verzekerd van een werkend apparaat

Mocht je refurbished laptop ooit een reparatie nodig hebben, je kunt rekenen op de deskundige service van onze ervaren technici. Ons team van professionals is gespecialiseerd in het repareren van laptops en andere elektronische apparaten en zal ervoor zorgen dat je apparaat zo snel mogelijk weer up-and-running is. Bezoek onze reparatiepagina voor meer informatie over de reparatieservices die wij aanbieden.

Grondig geïnspecteerd

Elke refurbished laptop die we aanbieden, wordt grondig geïnspecteerd, gereinigd en getest op prestaties en functionaliteit voordat het in onze voorraad wordt opgenomen. We zorgen ervoor dat alle laptops die we verkopen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je met vertrouwen kunt investeren in een gebruikte laptop. Bovendien zijn al onze refurbished laptops voorzien van de nieuwste software-updates, zodat je direct aan de slag kunt met de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

laptop reparatie Roermond

Uitstekende klantenservice

Bij EuroPC zijn we er trots op dat we een uitstekende klantenservice bieden en streven we ernaar om je tevreden te stellen met je aankoop. Van het bieden van deskundig advies bij het kiezen van de perfecte laptop tot het bieden van snelle en betrouwbare verzending, we zorgen ervoor dat je ervaring met ons zo soepel en aangenaam mogelijk verloopt.

Al 20 jaar hét adres voor gereviseerde tweedehands apparaten

Bij EuroPC begrijpen we dat kwaliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn bij de aankoop van een refurbished apparaat. Lees wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze gereviseerde producten en uitstekende klantenservice.

Евгений Норенко
Евгений Норенко
2023-10-13
Great guys, I recommend them.
Paulus van Aken
Paulus van Aken
2023-10-03
Prima zaak voor pc en laptop problemen
remy postma (dj Arespi)
remy postma (dj Arespi)
2023-10-02
Rob Wever
Rob Wever
2023-10-01
Goede service
Luke M
Luke M
2023-09-26
Great service and friendly employees. They helped me exactly as I expected, called with updates. Price for the service was low so remember to leave some tips for guys! Thanks!
Jan Bers
Jan Bers
2023-09-23
Snelle reactie op vraag. Goede service
Isa Ahmadi
Isa Ahmadi
2023-08-29
Roberto de Bock
Roberto de Bock
2023-08-26
Goede service
Terence Hill
Terence Hill
2023-08-18