Tablet reparatie

Al 20 jaar uw vertrouwde partner in Roermond voor tablet reparatie

Kies jouw merk tablet:

Betrouwbare tablet reparatie

Heb je problemen met je tablet en ben je op zoek naar een betrouwbare reparatieservice? EuroPC is dé plek voor al je tablet reparaties, ongeacht het merk of model. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met het repareren van tablets en zorgen ervoor dat jouw apparaat weer optimaal functioneert.

Veelvoorkomende tabletproblemen

Bij EuroPC hebben we veel ervaring met het oplossen van een breed scala aan problemen met tablets. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen waarvoor klanten bij ons aankloppen:

  • Gebroken of gebarsten scherm
  • Slechte batterijduur
  • Trage prestaties of vastlopen
  • Problemen met het touchscreen
  • Verbindingsproblemen (WiFi, Bluetooth, mobiele data)
  • Geluidsproblemen (slechte geluidskwaliteit of geen geluid)
  • Problemen met opladen of de oplaadpoort
  • Software-updates die mislukken of vastlopen

Snelle service

Heb je weinig tijd? We begrijpen dat je jouw tablet snel weer nodig hebt en streven ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren, meestal binnen 90 minuten. Kies jouw toestel en volg de instructies om een afspraak te maken.

De beste onderdelen voor betaalbare prijzen

Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen bij onze reparaties om de prestaties en levensduur van je tablet te waarborgen. Dit doen wij tegen een zeer scherp tarief en je ontvangt bovendien een garantiebewijs. Zo ben je altijd verzekerd van een werkende tablet wanneer je bij ons een reparatie laat uitvoeren.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het repareren van tablets van alle bekende merken, zoals Apple, Samsung, Microsoft, en andere merken.

Handige locatie

Maak een afspraak door jouw tablet en de reparatie te kiezen bovenaan deze pagina of kom langs bij onze winkel aan de Maria Theresialaan 10 in Roermond. Je parkeert het eerste uur gratis voor de deur, vergeet u niet aan te melden bij de betaalautomaat.

Tablet reparatie Roermond

Overige merken tablets

Heb jij een andere tablet dan een Apple iPad of Samsung Galaxy Tab? Ook dan kunnen wij dit apparaat waarschijnlijk repareren. Denk bijvoorbeeld aan merken als LG en Microsoft. Neem contact op voor meer informatie.

Refurbished modellen

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een refurbished tablet? Wij hebben een uitgebreide selectie van zorgvuldig gecontroleerde en gereviseerde tablets beschikbaar. Bekijk ons assortiment van refurbished tablets voor aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit.