Ontdek onze voordelen voor zakelijke partners

Zakelijk inkopen bij EuroPC: Naadloze technologische oplossingen en ongeëvenaarde service.

Persoonlijke service

Aanbiedingen op maat

Deskundig advies

Flexibele betaling

Oplossingen op maat

Bij EuroPC begrijpen we dat elke onderneming uniek is en dat elk bedrijf zijn specifieke behoeften en uitdagingen heeft als het gaat om ICT-producten en -diensten. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die afgestemd zijn op jouw specifieke zakelijke behoeften. Van hoogwaardige refurbished computers tot aan deskundig advies, bij ons vind je alles onder één dak.

Bekijk onze voordelen en meld je vandaag nog aan voor een zakelijke account bij EuroPC.

Profiteer van zakelijk voordeel

Persoonlijk Contact

Wij geloven in het belang van sterke relaties met onze klanten. Bij EuroPC krijg je een persoonlijke contactpersoon toegewezen die jouw unieke zakelijke behoeften begrijpt en die er altijd voor je is om je te helpen.

Aangepaste Inkoop-voorwaarden

We bieden op maat gemaakte inkoopvoorwaarden, aangepast aan de specifieke vereisten van jouw bedrijf. Dit betekent dat we flexibele oplossingen kunnen bieden die passen bij jouw budget en tijdlijnen.

Persoonlijke Aanbiedingen & Projecten

Bij EuroPC leveren we meer dan alleen hardware. We werken samen met jou aan maatwerk projecten, en bieden je persoonlijke aanbiedingen die echt waarde toevoegen aan jouw bedrijf.

Hardware
Advies

Ons ervaren team is goed uitgerust om je te voorzien van deskundig advies over hardware. Of je nu op zoek bent naar de beste laptop voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften, of je hebt een complexe vraag over netwerkoplossingen, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Voor op kantoor

EuroPC is de ideale partner voor alle hardwarebehoeften op kantoor. Onze uitgebreide selectie aan hoogwaardige desktops, laptops en randapparatuur, zoals monitoren en printers, biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. We bieden hardware die is ontworpen om de productiviteit op kantoor te verbeteren en om soepel samen te werken met de nieuwste softwaretoepassingen. Of je nu een klein thuiskantoor runt of verantwoordelijk bent voor een groot bedrijfsnetwerk, EuroPC is er om je te voorzien van de beste oplossingen.

Kantoor oplossingen
Thuiswerk oplossingen

Buiten kantoor

In deze tijd van flexwerken, is het belangrijk dat medewerkers ook buiten het kantoor productief kunnen zijn. Daarom biedt EuroPC een uitgebreid assortiment aan mobiele hardware-oplossingen. Van krachtige laptops tot tablets en andere draagbare apparaten, wij hebben het gereedschap dat jouw team nodig heeft om overal te kunnen werken. Onze producten zijn ontworpen voor duurzaamheid en draagbaarheid, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze bestand zijn tegen het veeleisende gebruik onderweg.

Voor scholen en onderwijsinstellingen

EuroPC begrijpt de unieke behoeften en uitdagingen van onderwijsinstellingen als het gaat om hardware. Wij bieden oplossingen die voldoen aan de eisen van het moderne klaslokaal, van krachtige desktops voor laboratoria en multimedia-centra, tot duurzame en draagbare laptops voor studenten en docenten. Bovendien streven we ernaar om onderwijsinstellingen te voorzien van betaalbare en kosteneffectieve oplossingen, omdat we geloven in het belang van toegankelijke technologie voor het onderwijs.

Tablets voor op school

Ook voordelig zakelijk inkopen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.