Laptop reparatie

Al 20 jaar uw vertrouwde partner in Roermond voor laptop reparatie

Laptop reparatie in Roermond

Heb je last van problemen met je laptop? Bij EuroPC begrijpen we hoe belangrijk het is om je laptop snel en efficiënt te laten repareren. Daarom bieden we professionele en betrouwbare laptopreparatiediensten aan voor alle soorten laptops, ongeacht het merk of model. Wij repareren o.a. Acer, Asus, Lenovo, HP en meer. Maak vandaag nog een afspraak voor reparatie van jouw laptop.

Afspraak maken

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij EuroPC hebben we een team van ervaren en gecertificeerde medewerkers die gespecialiseerd zijn in het repareren van laptops van alle merken en modellen, zoals HP, Dell, Lenovo, Apple, ASUS en Acer. Onze experts hebben de kennis om een breed scala aan computerproblemen te diagnosticeren en op te lossen, van eenvoudige softwareproblemen tot complexe hardware problemen.

Uitgebreide diagnose

Elke laptopreparatie bij EuroPC begint met een grondige diagnose om het exacte probleem te identificeren. Onze ervaren technici zullen je laptop zorgvuldig onderzoeken om de oorzaak van het probleem te achterhalen en een passende oplossing te vinden.

Scherm reparatie

Een gebarsten of defect scherm kan snel en vakkundig worden gerepareerd of vervangen door onze technici. We werken met de hoogste kwaliteit schermen om ervoor te zorgen dat je laptop er weer als nieuw uitziet en optimaal functioneert.

Toetsenbord reparatie

Of je nu last hebt van vastzittende of niet-functionerende toetsen, onze technici kunnen je helpen met het reinigen, repareren of vervangen van je laptop-toetsenbord.

Harde schijf en SSD reparatie

Onze technici kunnen je helpen bij het identificeren en oplossen van problemen met je harde schijf of SSD. We kunnen ook advies geven over het upgraden naar een snellere en betrouwbaardere opslagoplossing, zoals het overschakelen van een traditionele harde schijf naar een snellere SSD.

Softwareproblemen en virusverwijdering

EuroPC kan je helpen met het oplossen van softwareproblemen, het verwijderen van virussen en het optimaliseren van je laptop voor betere prestaties.

Oververhitting en koelingsproblemen

Laptops kunnen last hebben van oververhitting en koelingsproblemen. Onze technici kunnen je helpen bij het oplossen van dergelijke problemen, zoals het reinigen van stofophoping, het vervangen van verouderde koelpasta of het repareren van defecte koelventilatoren.

Liever een refurbished laptop?

Onze refurbished tweedehands laptops zijn gereviseerd en en bijgewerkt naar de nieuwste software. Een refurbished laptop is daarmee een uitstekend alternatief voor een nieuwe laptop. Bekijk ons aanbod van refurbished laptops.

Afspraak maken