Telefoon reparatie

Al 20 jaar uw vertrouwde partner in Roermond voor telefoon reparatie

Kies jouw merk telefoon:

Snel en betrouwbaar jouw telefoon gerepareerd

Bij EuroPC Roermond kun je terecht voor professionele, snelle en betrouwbare telefoon reparaties voor alle grote merken waaronder Apple, Samsung en meer. Kies welke telefoon je wilt laten repareren, bekijk het reparatie-overzicht en maak meteen een afspraak via onze afspraakplanner.

Uitgebreide reparatiediensten

Onze ervaren technici hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en bieden een breed scala aan reparatiediensten voor smartphones, zoals:

  • Schermreparatie
  • Accu vervangen
  • Behandeling van waterschade
  • Vervanging van camera en luidspreker
  • Controles en probleemoplossing

Snelle service

We weten hoe belangrijk het is om je smartphone zo snel mogelijk weer werkend te hebben. Onze gemiddelde reparatietijd is ongeveer 90 minuten, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse activiteiten.

Kwaliteits-onderdelen voor betaalbare prijzen

Bij EuroPC gebruiken we alleen hoogwaardige onderdelen voor al onze reparatiediensten. We zullen altijd een eerlijke inschatting geven van de kosten en je op de hoogte houden van de voortgang van jouw reparatie.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de reparatiebranche heeft ons team van ervaren technici de kennis en expertise om zelfs de meest lastige smartphone-problemen aan te pakken.

Handige locatie

Bezoek onze winkel op de Maria Theresialaan 10, 6042 AL in Roermond of maak van tevoren een afspraak.

Telefoon reparatie Roermond, Limburg

Overige merken smartphones

Wil jij je telefoon laten repareren en heb jij een ander merk telefoon, bijvoorbeeld Xiaomi, LG, Huawei, Sony, OnePlus of een ander merk/type? Ook dan kunnen wij dit apparaat waarschijnlijk weer in orde maken. Neem contact op voor meer informatie.

Refurbished modellen

Op zoek naar een betaalbaarder alternatief voor het kopen van een nieuwe smartphone? Bekijk onze selectie van hoogwaardige refurbished toestellen, die vakkundig zijn gerestaureerd en getest om ervoor te zorgen dat ze functioneren als nieuw.