Apple iPhone reparatie

Uw vertrouwde partner in Roermond voor Apple iPhone reparatie

Professionele Apple iPhone reparatie

Is je Apple iPhone toe aan reparatie? Wij helpen je graag! Bij EuroPC zijn we gespecialiseerd in het repareren van iPhones van alle modellen en generaties. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je iPhone weer in perfecte staat te krijgen met snelle, betrouwbare en betaalbare service.

Alle reparaties voor jouw iPhone

Bij EuroPC bieden we een breed scala aan reparatiediensten voor je Apple iPhone, waaronder:

  • Scherm repareren
  • Speakers vervangen
  • Connectorproblemen oplossen
  • Vervanging van camera’s en microfoons
  • Software problemen oplossen
  • Telefoon schoonmaken

Garantie

Na de reparatie ontvang je een factuur. Deze factuur geldt tevens als garantiebewijs. Je bent dus altijd verzekerd van een goed werkende smartphone wanneer je een reparatie bij ons laat uitvoeren.

A-kwaliteit onderdelen voor betaalbare prijzen

Bij EuroPC gebruiken we alleen de beste onderdelen voor al onze reparatiediensten. Zo kunnen we de kwaliteit en compatibiliteit van je telefoon garanderen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de reparatiebranche heeft ons team van ervaren technici de kennis en expertise om zelfs de meest lastige smartphone-problemen aan te pakken.

Bezoek onze winkel

Ben je klaar om je Apple iPhone te laten repareren? Maak een afspraak door jouw telefoon en de reparatie te kiezen bovenaan deze pagina of kom langs bij onze winkel aan de Maria Theresialaan 10 in Roermond. Wij staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Apple iPhone reparatie

Snelle service

We begrijpen dat je jouw iPhone snel terug wilt hebben, daarom zorgen we ervoor dat jouw toestel zo snel mogelijk gerepareerd wordt, meestal binnen 90 minuten.

Refurbished modellen

Naast reparaties bieden we ook een selectie van refurbished Apple iPhones aan. Deze zijn volledig gecontroleerd en gereviseerd en ze zijn een uitstekend alternatief voor een gloednieuwe iPhone. Bekijk ons assortiment refurbished iPhones voor meer informatie en geweldige aanbiedingen.