EuroPC

Verzendwijze en kosten

Verzendwijze

Euro-pc maakt gebruik van de pakketdiensten van PostNL. PostNL Binnen Nederland leveren wij via de pakketdienst van PostNL. PostNL Pallets leveren wij via PostNL. PostNL Rembourszendingen worden ook geleverd door PostNL.

Verzendkosten

Bij Euro-pc kunt u zelf kiezen hoe u uw bestelling wilt betalen. De meest gebruikte methode is direct online betalen (met creditcard of iDeal), waardoor wij uw bestelling ook direct kunnen verzenden. Tevens kunt u de bestelling onder rembours laten bezorgen, of uw bestelling afhalen in onze winkel. De verzendkosten kunnen per bestelling verschillen, dit hangt namelijk af van het gewicht van het te verzenden pakket in combinatie met de grootte van de bestelling, het land van aflevering en de gekozen betaalwijze.

Let op! Bij bestellingen boven de €100,00 betaald u geen verzendkosten, met uitzondering van rembourszendingen en pallet transport.

Aflevermoment gemist?

Mocht u onverhoopt de postbode hebben gemist en daardoor uw bestelling niet hebben ontvangen, geen probleem. De postbode laat een briefje achter met daarop de datum dat zij het opnieuw proberen. Bent u ook dan niet thuis, dan wordt uw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht, waar u het binnen twee weken zelf kunt afhalen.