Apple AirPods (3rd generation) AirPods (3rd generation) Hoofdtelefoons Draadloos In-ear Calls/Music Bluetooth Wit

Apple AirPods (3rd generation)

239,75

Uitverkocht

Artikelnummer: MME73ZM/A Categorieën: , Tag:

Beschrijving

AirPods zijn lichtgewicht en hebben een voorgevormd ontwerp. Ze zitten in precies de juiste hoek voor comfort en om audio beter naar je oor te leiden. De steel is 33 procent korter dan de voorgaande AirPods (2e generatie) en bevat een krachtsensor om eenvoudig muziek en gesprekken te bedienen.

Geluid wordt overal om je heen geplaatst om een meeslepende, driedimensionale luisterervaring te creëren voor muziek, tv-programma’s en films. Gyroscopen en versnellingsmeters in AirPods werken samen om je hoofdbewegingen te volgen – zodat het klinkt alsof je in het midden van nummers en scènes staat.

Muziek wordt automatisch afgestemd op de vorm van je oor. Naar binnen gerichte microfoons detecteren wat je hoort en passen vervolgens de lage- en middenfrequenties aan om de rijke details in elk nummer weer te geven.

AirPods hebben een uur extra batterijduur vergeleken met voorgaande AirPods (2e generatie) voor maximaal 6 uur luistertijd en maximaal 4 uur gesprekstijd. Met slechts 5 minuten opladen, krijg je ongeveer een uur luistertijd of gesprekstijd. En met de MagSafe Charging Case kun je tot 30 uur genieten van de totale luistertijd en opladen met compatibele MagSafe en draadloze laders.

Zowel de AirPods als de MagSafe-oplader hebben een IPX4-waterbestendigheid, dus ze zijn bestand tegen alles van regen tot zware trainingen.

Set-up is moeiteloos – haal ze uit de case en ze zijn klaar voor gebruik. Automatisch schakelen tussen jouw Apple-apparaten. In-ear detectie weet het verschil tussen je oor en andere oppervlakken. Meldingen aankondigen met Siri geeft je de optie om Siri je meldingen via je AirPods te laten lezen. En met Audio Sharing kunnen jij en een vriend eenvoudig een nummer of show delen tussen twee sets AirPods.

Extra informatie

Draagwijze

In-ear

Kleur van het product

Wit

3,5mm-connector

Nee

Lengte snoer
USB-aansluiting

Nee

Refurbished
theo broen
theo broen
2023-04-11
Jon DeBeer
Jon DeBeer
2023-03-13
Ze hebben mijn eigen geklungel snel en netjes opgelost!
Bert Schoonderwoerd
Bert Schoonderwoerd
2023-02-06
Hele fijne pc winkel en wordt super geadviseerd en heel goede uitleg over wat je koopt
ria vanden bosch
ria vanden bosch
2023-01-13
Taco Reijnders
Taco Reijnders
2023-01-06
Erg goede kwaliteit en top service!
Ad van Oosten
Ad van Oosten
2023-01-06
Bloome Piet
Bloome Piet
2022-12-26
Karolien Bremmers
Karolien Bremmers
2022-12-14
yvonne mastrigt
yvonne mastrigt
2022-11-30
Altijd vriendelijk. Fijne uitleg. Gewoon ouderwetse service. 👍