Case Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Midi Tower Wit

Case Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Midi Tower Wit

137,50

Uitverkocht

Artikelnummer: MCB-D500D-WGNN-S01 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Drie vooraf geïnstalleerde ARGB fans overspoelen het systeem met luchtstroom en verlichting, waarbij het unieke effect van ARGB door het Crystalline Tempered Glass wordt gedemonstreerd.

Elk element van het ontwerp is met precisie ontworpen om naast de esthetiek de prestaties en kwaliteit te maximaliseren.

Gemaakt van Cooler Master’s Fine Mesh technologie, Polygonal Mesh heeft een driedimensionale contour en biedt tegelijkertijd een onbelemmerde luchtstroom en stoffiltering.

Een kristalvormig ontwerp overspant de randen van het zijpaneel van gehard glas, met precisie ontworpen voor zowel sterkte als esthetiek, en verhoogt de interactie tussen het ontwerp en de systeemverlichting.

Drie adresseerbare RGB fans overspoelen het Polygonal Mesh frontpaneel met verlichting terwijl ze het systeem van een aanzienlijke luchtstroom voorzien.

Gecertificeerd compatibel met: ASUS, Gigabyte, MSI en ASRock moederborden.

Voor enthousiaste koeling worden twee 360mm radiatoren ondersteund op het boven- en voorpaneel om de meest extreme systemen koel te houden.

Ondersteuning voor maximaal zeven 120mm ventilatoren en 360mm radiatorondersteuning aan de voor- en bovenkant zorgen ervoor dat de prestaties niet in gevaar komen.

Ondersteuning voor maximaal een 410mm videokaart, een 165mm CPU-koeler en maximaal een 180mm PSU in de lengte biedt ruimte voor upgrades om voorop te blijven lopen.

De kleine ARGB Controller is een mini-size controller waarmee je Addressable RGB zoals fans en LED strips kunt voeden en bedienen, zelfs in PC systemen zonder een A-RGB geschikt moederbord.

De controller wordt geleverd met 14 verlichtingspresets om volledig gebruik te maken van de adresseerbare LED’s in het systeem en kan ook volledig worden uitgeschakeld door lang op de knop te drukken.

Het is ook mogelijk om er een externe 2pin knop op aan te sluiten om van preset te kunnen wisselen zonder het systeem te hoeven openen. Voor gebruiksgemak staat Cooler Master toe dat de RESET-knop optioneel kan worden aangesloten op de controller en gebruikt als een externe ARGB preset-schakelaar.

Extra informatie

Vormfactor

Midi Tower

Supported motherboard form factors

ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX, SSI CEB

Vermogenstoevoer inclusief

Nee

Refurbished
theo broen
theo broen
2023-04-11
Jon DeBeer
Jon DeBeer
2023-03-13
Ze hebben mijn eigen geklungel snel en netjes opgelost!
Bert Schoonderwoerd
Bert Schoonderwoerd
2023-02-06
Hele fijne pc winkel en wordt super geadviseerd en heel goede uitleg over wat je koopt
ria vanden bosch
ria vanden bosch
2023-01-13
Taco Reijnders
Taco Reijnders
2023-01-06
Erg goede kwaliteit en top service!
Ad van Oosten
Ad van Oosten
2023-01-06
Bloome Piet
Bloome Piet
2022-12-26
Karolien Bremmers
Karolien Bremmers
2022-12-14
yvonne mastrigt
yvonne mastrigt
2022-11-30
Altijd vriendelijk. Fijne uitleg. Gewoon ouderwetse service. 👍