Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

Zyxel NWA50AX 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

97,75

Uitverkocht

Artikelnummer: NWA50AX-EU0102F Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zyxel – Draadloos toegangspunt Accesspoint met true WiFi 6 AX1800 (802.11ax Dual Band), 1,77 Gbps met OFDMA en Dual 2×2 MU-MIMO-antenne, beheerbaar via Nebula APP/Cloud of standalone [NWA50AX]

NWA50AX
De Zyxel NWA50AX is het true WiFi 6-toegangspunt Accesspoint dat welke wordt geleverd met de juiste functieset voor kleine bedrijven en SoHo-gebruikers die willen upgraden naar 11ax (WiFi 6) zonder een hoog prijskaartje. De NWA50AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee u kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs bij te veel verkeer of in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van uw draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog veel meer. De NWA50AX met NebulaFlex biedt u de flexibele beheerbaarheid managebility om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheer of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula-cloudbeheerinterface, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord.

WiFi 6 (802.11ax) Dual-radio (dual 2×2 MU-MIMO) biedt een maximale gegevenssnelheid van 1775 Mbps
– Ondersteunt standaard PoE + (802.3at)/ externe voedingsadapter (meegeleverd)
– Door de eenvoudige configuratie kunt u snel een gast- en werknemersnetwerk instellen Ondersteunt NebulaFlex-technologie om te wisselen tussen standalone en licentievrije Nebula-cloud management beheer Ondersteunt het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol voor een veiligere toegang tot het internet

Echte WiFi 6 met volledige OFDMA-ondersteuning
De NWA50AX ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5Ghz-frequenties waarmee u kunt genieten van het beste wat WiFi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs bij te veel verkeer of in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van uw draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog veel meer.

WiFi 6 (11ax) oplossing voor kleine bedrijven, SoHo en thuiskantoren
De Zyxel NWA50AX is het true WiFi 6-toegangspunt Accesspoint dat welke wordt geleverd wordt met de juiste functieset voor kleine bedrijven die willen upgraden naar 11ax (WiFi 6) zonder een hoog prijskaartje en de complexiteit van configureren.

Eenvoudige installatie. Eenvoudige configuratie
Geen netwerkexpertise vereist – Dankzij zowel lokaal GUI-beheer als Nebula Cloud-netwerkbeheer netwerkmanagement kunt u met de eenvoudige installatie de AP snel configureren met slechts een paar klikken, waardoor het supereenvoudig is om zelf een gast- en werknemersnetwerk in te stellen en in een mum van tijd te genieten van de ultrasnelle WiFi 6-snelheden.

Excellent thermisch ontwerp
In tegenstelling tot SMB zijn AP’s meestal gericht op plafond montage en zijn consumenten-AP’s/routers desktop-ontwerpen. De ontwerpen van deHet warmteafvoer ontwerp is daarop afgestemd past daarbij. De Zyxel NWA50AX heeft thermische afvoer via de voor- en achterkant om te voorkomen dat de AP te warm wordt. Dit garandeert stabiliteit en verlengt de levensduur, waardoor de AP overal geplaatst kan worden: plafond, wand en desktop geven allemaal optimale prestaties.

Eenvoudig netwerken met compromisloze beveiliging
De NWA50AX ondersteunt de nieuwste WPA3 Personal-standaard en is ontworpen om sterkere codering te bieden zodat uw draadloze netwerk beschermtbeschermd is maar wel zonder ingewikkelde configuraties.

Beheer het op uw manier!
De NWA50AX met NebulaFlex biedt u de flexibele beheerbaarheid managebility om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheerGUI-management of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula-cloudbeheerinterface, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord wat ook.

Extra informatie

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

Refurbished
theo broen
theo broen
2023-04-11
Jon DeBeer
Jon DeBeer
2023-03-13
Ze hebben mijn eigen geklungel snel en netjes opgelost!
Bert Schoonderwoerd
Bert Schoonderwoerd
2023-02-06
Hele fijne pc winkel en wordt super geadviseerd en heel goede uitleg over wat je koopt
ria vanden bosch
ria vanden bosch
2023-01-13
Taco Reijnders
Taco Reijnders
2023-01-06
Erg goede kwaliteit en top service!
Ad van Oosten
Ad van Oosten
2023-01-06
Bloome Piet
Bloome Piet
2022-12-26
Karolien Bremmers
Karolien Bremmers
2022-12-14
yvonne mastrigt
yvonne mastrigt
2022-11-30
Altijd vriendelijk. Fijne uitleg. Gewoon ouderwetse service. 👍