Zyxel NWA55AXE 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

Zyxel NWA55AXE 1775 Mbit/s Wit Power over Ethernet (PoE)

126,99

Uitverkocht

Artikelnummer: NWA55AXE-EU0102F Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Zyxel True Wifi 6 AX1800 Outdoor Access Point (802.11ax Dual Band), Small Business Wifi met Smart Mesh, IP55-klasse, & MU-MIMO, PoE Powered, Regelbaar via Nebula APP/Cloud of Standalone [NWA55AXE]

NWA55AXE
Overweegt u te upgraden naar de 11ax (wifi 6) technologie voor uw draadloze buitennetwerk? Dan is Zyxel NWA55AXE uw antwoord! De weerbestendige NWA55AXE met IP55-classificatie is ontworpen voor zware buitenomgevingen en is het beste wifi 6-toegangspunt voor buiten om uw draadloze netwerk naar buiten uit te breiden.

De ingebouwde Zyxel Smart Mesh-technologie zorgt niet alleen voor dynamische draadloze verbindingen tussen AP’s over een groter bereik, maar kan ook de draadloze verbinding van het ene gebouw naar het andere overbruggen. Het lijdt geen twijfel dat de NWA55AXE een ideale keuze is voor een eenvoudige uitbreiding van uw draadloze netwerk buitenshuis of voor het opzetten van een onderling verbonden draadloos netwerk via verbindingen tussen gebouwen.

De naar beneden gerichte antennepositie van de NWA55AXE biedt betere bescherming tegen regen en vocht. Dit in tegenstelling tot het traditionele, naar boven gerichte antenne-ontwerp dat gevoelig is voor waterlekken, waardoor de interne onderdelen van het toegangspunt kunnen worden beschadigd. De externe antenne is afneembaar, waardoor gebruikers andere antennes kunnen

NWA55AXE
– Supersnelle wifi 6 tot 1,8Gpbs (AX1800, Dual 2×2 MU-MIMO)
– Smart Mesh vormt dynamische draadloze verbindingen om netwerken te overbruggen voor opstellingen buitenshuis en tussen gebouwen
– Ontworpen voor zware buitenomgevingen met een weersbestendigheidklasse tot IP55
– De externe antenne is afneembaar, waardoor gebruikers andere antennes kunnen bevestigen die aan hun specifieke eisen voldoen
– Powered door PoE+, PoE-injector meegeleverd in doos
– U hoeft zich geen zorgen te maken over een verloren IP-adres of wachtwoord bij beheer via Nebula Cloud

bevestigen die beter aan hun specifieke eisen voldoen.

De NWA55AXE is perfect voor eigenaren van kleine bedrijven of SOHO-gebruikers en ondersteunt zowel lokaal GUI-beheer als Nebula Cloud-netwerkbeheer. Door de eenvoudige installatie kunt u het AP snel met slechts een paar klikken configureren, waardoor het supereenvoudig is om zelf een gast- en werknemersnetwerk op te zetten en in een mum van tijd te genieten van de ultrasnelle wifi 6-snelheden.

Echte wifi 6 met volledige OFDMA-ondersteuning
De NWA55AXE ondersteunt zowel 2,4 GHz- als 5 Ghz-frequenties zodat u kunt genieten van het beste dat wifi 6 te bieden heeft, zoals hogere snelheden, zelfs bij te veel verkeer of in omgevingen met hoge dichtheid, een groter bereik van uw draadloze netwerk, hogere capaciteit voor IoT-implementaties en nog veel meer.

Duurzame, weerbestendige Outdoor wifi 6 AP
Overweegt u te upgraden naar de 11ax (wifi 6) technologie voor uw draadloze buitennetwerk? Dan is Zyxel NWA55AXE uw antwoord!
De weerbestendige NWA55AXE met IP55-classificatie is ontworpen voor zware buitenomgevingen en is het beste wifi 6-toegangspunt voor buiten om uw draadloze netwerk naar buiten uit te breiden.

Smart Mesh voor uitgebreide dekking
De Zyxel Smart Mesh-technologie zorgt niet alleen voor dynamische draadloze verbindingen tussen AP’s over een groter bereik, maar kan ook de draadloze verbinding van het ene gebouw naar het andere overbruggen.
Het lijdt geen twijfel dat de NWA55AXE een ideale keuze is voor het eenvoudig uitbreiden van uw draadloze netwerk buitenshuis of voor het opzetten van een onderling verbonden draadloos netwerk via verbindingen tussen gebouwen.

Eenvoudig installeren. Eenvoudig configureren.
De NWA55AXE is perfect voor eigenaren van kleine bedrijven of SOHO-gebruikers en ondersteunt zowel lokaal GUI-beheer als Nebula Cloud-netwerkbeheer.
Door de eenvoudige installatie kunt u het AP snel met slechts een paar klikken configureren, waardoor het supereenvoudig is om zelf een gast- en werknemersnetwerk op te zetten en in een mum van tijd te genieten van de ultrasnelle wifi 6-snelheden.

Uitstekende externe en afneembare antenne
De naar beneden gerichte antennepositie van de NWA55AXE biedt betere bescherming tegen regen en vocht. Dit in tegenstelling tot het traditionele, naar boven gerichte antenne-ontwerp dat gevoelig is voor waterlekken, waardoor de interne onderdelen van het toegangspunt kunnen worden beschadigd.
De externe antenne is afneembaar, waardoor gebruikers andere antennes kunnen bevestigen die beter aan hun specifieke eisen voldoen.

Beheer het op uw manier!
De NWA55AXE met NebulaFlex biedt u de flexibiliteit om vrij te kiezen tussen het lokale GUI-beheer of onboarding naar onze supergemakkelijke Nebula-cloudbeheerinterface, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vergeten van het IP-adres of account en wachtwoord.

Extra informatie

2,4 GHz

Ja

5 GHz

Ja

Refurbished
theo broen
theo broen
2023-04-11
Jon DeBeer
Jon DeBeer
2023-03-13
Ze hebben mijn eigen geklungel snel en netjes opgelost!
Bert Schoonderwoerd
Bert Schoonderwoerd
2023-02-06
Hele fijne pc winkel en wordt super geadviseerd en heel goede uitleg over wat je koopt
ria vanden bosch
ria vanden bosch
2023-01-13
Taco Reijnders
Taco Reijnders
2023-01-06
Erg goede kwaliteit en top service!
Ad van Oosten
Ad van Oosten
2023-01-06
Bloome Piet
Bloome Piet
2022-12-26
Karolien Bremmers
Karolien Bremmers
2022-12-14
yvonne mastrigt
yvonne mastrigt
2022-11-30
Altijd vriendelijk. Fijne uitleg. Gewoon ouderwetse service. 👍